Over ons

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Alles wat een zwangere vrouw nodig heeft is te vinden bij Het Bolle Buikje aan de Markerkant in Almere. Van zwangerschapsjeans tot jurkjes, trouwjurken, leggings en voedingsbh’s.  Onze winkel biedt moderne en betaalbare zwangerschapskleding. Ook voor na de bevalling hebben wij voedingskleding, after birth jeans, voedingsbh’s en babykleertjes. Daarnaast ben je ook voor leuke zwangerschapscadeautjes zoals Proud Mama kettingen bij Het Bolle Buikje aan het juiste adres.

Een spijkerbroek met buikband is vaak het eerste dat je koopt als je zwanger bent. Dit kan al vanaf het begin van je zwangerschap. Wanneer je eigen broeken niet meer lekker zitten kom dan gezellig bij ons shoppen.

Een deel van de winkel is outlet. Hier bieden wij kortingen van 30 tot 50 procent. Daarnaast vind je bij ons de  betaalbare en trendy collectie van Mamalicious, Noppies, Queen Mum, Love2Wait en Tiffany Rose. Zo kan je, als je zwanger bent, gewoon dezelfde soort kleding dragen als ervoor. Zelfs voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft vind je bij ons de juiste zwangerschapsoutfit.   

Je kunt bij ons in een ontspannen en gezellige sfeer lekker passen. We hebben ruime paskamers, een gezellige koffietafel & wij helpen je graag. 


Gratis parkeren voor de deur in Almere. 


Binnenkort in Nijkerk 


Tot gauw!


Het Bolle Buikje ~ Zwanger in Style. Al 15 jaar de leukste positiemodewinkel in Almere.Openingstijden

Woensdag t/m Zaterdag: 10:00 – 16:00Je mag ons altijd mailen voor een personal shopping afspraak buiten de reguliere openingstijden, neem contact met ons op via info@hetbollebuikje.nl