Over ons

Gefeliciteerd met jouw zwangerschap! Alles wat een zwangere vrouw nodig heeft is te vinden bij Het Bolle Buikje in Nijkerk. Van zwangerschapsjeans tot jurkjes, trouwjurken, leggings en voedingsbh’s.  Onze winkel biedt moderne en betaalbare zwangerschapskleding. Ook voor na de bevalling hebben wij voedingskleding, after birth jeans, voedingsbh’s en babykleertjes. Daarnaast ben je ook voor leuke zwangerschapscadeautjes zoals Proud Mama kettingen bij Het Bolle Buikje aan het juiste adres.

Een spijkerbroek met buikband is vaak het eerste dat je koopt als je zwanger bent. Dit kan al vanaf het begin van je zwangerschap. Wanneer je eigen broeken niet meer lekker zitten kom dan gezellig bij ons shoppen.

Bij ons vind je de  betaalbare en trendy collecties van Mamalicious, Noppies, Supermom, Love2Wait en Tiffany Rose. Zo kan je, als je zwanger bent, gewoon dezelfde soort kleding dragen als ervoor. Zelfs voor speciale gelegenheden zoals een bruiloft vind je bij ons de juiste zwangerschapsoutfit.   

Je kunt bij ons in een ontspannen en gezellige sfeer lekker passen. We hebben ruime paskamers, een gezellige koffietafel & wij helpen je graag. 


Tot gauw!


Het Bolle Buikje - jij en je baby in style
Kleterstraat 13

3862CA Nijkerk

06-11108566Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10:00 - 16:00


Wil je lekker privé shoppen bel dan: 06 - 11108566

Of mail naar: info@hetbollebuikje.nl