Tips & advies

Wat is zwangerschap- of positiemode?

Modieuze, trendy kleding voor tijdens je zwangerschap. Die door de materiaalkeuze, het model en de verstelmogelijkheden met je meegroeien tijdens je zwangerschap.

Wanneer kan ik het beste positiekleding gaan aanschaffen?

Als je eigen kleding niet meer comfortabel zit en als je het gevoel hebt dat je jouw knoop niet meer dicht krijgt, dan is dat het moment om positiekleding aan te schaffen. Bij de een is dat al vroeg in de zwangerschap bijvoorbeeld 8 weken en bij de ander pas na 15 of 20 weken.

Welke maat heb ik nodig?

Je kunt uitgaan van je eigen confectiemaat mits je niet op andere plaatsen dan je buik bent aangekomen.

Wat heb ik nodig en hoe weet ik wat mij past?

Wij staan graag voor je klaar om je hierbij te helpen, te kijken wat jij nodig hebt en waar jij je prettig in voelt. Start met basics die je leuk kan mixen en matchen voor verschillende outfits.

In welke maten is positiekleding verkrijgbaar?

Het grootste gedeelte van onze collectie is in maat 34 tot en met maat 46. Enkele modellen zijn ook te verkrijgen in maat 48 tot en met maat 52.

Waarom is een zwangerschaps-/ voedingsbeha belangrijk?

Als je zwanger bent, groeien je borsten en kunnen ze ook behoorlijk in gewicht toenemen. Optimale ondersteuning is dan extra belangrijk. Dit is niet alleen prettiger, kleding zit ook beter maar kan ook pijn en striae (zwangerschapsstrepen) voorkomen of in ieder geval voor zorgen dat dit minder optreedt. In het algemeen voldoen de gewone beha’s na zo’n 12 tot 15 weken niet meer. Een voedingsbeha geeft extra ondersteuning en is bovendien makkelijk met één hand te openen.

Hebben jullie ook feest en/of trouwkleding?

Ja, wij hebben zowel het hele jaar door trouw- als feestkleding in het assortiment.